Ontwikkel je schildertechnieken in korte tijd, zodat je met meer zelfvertrouwen sneller en succesvoller kunstwerken maakt

Je bent al een tijdje bezig met schilderen. Je hebt alle materialen in huis, maar je pakt niet meer zo snel je spullen om ontspannen te gaan zitten schilderen. Je schilderende vrienden maken nog steeds met veel plezier kunst.

Alleen bij jou lukt het niet....

Je weet diep in jezelf dat je het echt wilt maar je mist iets maar je weet niet wat. Je voelt dat het schilderij waar je mee bezig bent niet helemaal klopt, maar wat? Ligt aan jezelf? je begint te twijfelen. Hoe los ik dit op?


Als je nu geen actie onderneemt, blijf je je onzeker voelen.

Misschien gooi je het bijltje er wel bij neer!


Hoe frusterend is het wanneer je zo je best doet en je schilderij verdwijnt in de prullenbak


Ik weet hoe je je voelt

Als jonge jongen van 15 jaar hield ik enorm van tekenen en schilderen. Ik genoot van het spelen met de verf. Mijn informatie haalde ik uit boeken uit de bibliotheek. Na jaren zo te hebben gewerkt merkte ik dat ik wat miste. Ik kwam niet verder. Ik miste de feedback van een leraar, van een coach.Ik had het gevoel alleen te staan. ik raakte gefrustreerd. Mijn zelfvertrouwen en plezier in het schilderen nam af!

Uiteindelijk hakte ik de knoop door, ik was inmiddels 24 jaar en nam ontslag van mijn werk en schreef me in bij de kunstacademie!

Dat heeft mijn leven totaal veranderd.

Ik merkte dat bepaalde leraren het beste uit mij konden halen door hun feedback en uitleg. Dankzij hun lessen heb ik mij kunnen ontwikkelen tot wie ik ben.


Deze instructietechnieken heb ik in de loop der jaren verfijnd en toegepast op mijn eigen cursisten. Hiermee kon ik ze inspireren en op weg helpen om ook het beste uit zichzelf te halen.


Sindsdien komen de klanten van uit heel Nederland en sinds kort ook uit Belgie. Soms voor een masterclass of online hulp. Daarnaast schilder ik in opdracht voor klanten over de hele wereld.
In mijn nieuw ontwikkelde en unieke lesprogramma ' Perfect Op Maat" gaan we samen kijken wat jouw frustratie is en wat jij nog hebt te ontwikkelen zodat jij verder kunt groeien. Dit doen we stap voor stap. Samen bepalen we je leerdoel waar jij naar toe wilt. Ik neem je mee en we gaan er samen aan werken.

We gaan 6 weken intensief werken aan jouw leerdoel. Je krijgt veel individuele begeleiding zodat je sneller stappen kunt maken.Ik wil maar 1 ding en dat is jou verder helpen zodat je weer kunt genieten van het schilderen.


-Na afloop van jouw lessen heb jij geleerd waar jouw frustratie lag en heb je dit aangepakt.

-Heb je je verder ontwikkeld in je schilderskills.

-Heb je je tijd en geld bespaard omdat je in korte tijd veel leert.

-Krijg je meer complimenten voor je kunstwerken.

-Zie je duidelijk verschil in voor en na het programma.

-En verdwijnen jouw kunstwerken niet meer in de prullenbak.

-Kun je met een gerust hart en vol zelfvertrouwen je werk aan de werled tonen.
Ja, ik geef me op voor 6 weken les van 2,5 uur per les


Mocht je daarna nog verder willen dan kan dat in het vervolg programma.


Mijn aanpak:


We maken een afspraak en jij neemt het werk dat je hebt gemaakt en waar je je niet zeker over voelt mee.

Heb je nog geen tastbaar werk dan gaan we in gesprek over wat je wilt leren.

Ik zet dit allemaal voor jou op papier zodat we doelgericht kunnen werken.

Je krijgt elke week intensief les en huiswerk mee zodat je einddoel steeds dichterbij komt.We volgen de adviezen en richtlijnen van het RIVM