Kunst en gezondheid

 

 

 

Moe? Gespannen? Tijd om een beetje bij te komen?

 

Je omringen met kunst blijkt een goede uitwerking te hebben op je gezondheid. De WHO bevestigt dat actief of passief beleven van kunst niet alleen de gezondheid bevordert maar ook het algehele welbevinden. Het onderzoek werd op 11 november 2019 in Helsinki gepresenteerd.

Kunst in ziekenhuizen heeft ook een belangrijke functie. Naast dat het afleiding geeft als je zit te wachten, biedt ook troost en rust in een drukke en spannende omgeving.

Wil jij ook ervaren hoe het is om je te omringen met kunst? 

Kijk op mijn pagina schilderijen om te kijken of iets bij jou past.

 

 

 

 

 

Ben Hekert

 

"Wonend en werkend in Groningen.

Te vinden in zijn atelier of in de natuur. Altijd zoekend naar momenten en voorwerpen die vastgelegd moeten worden. Haalt zijn inspiratie uit de eenvoudige voorwerpen om hem heen".

 

 

 

Schilderen leren

 

Het leven kan soms hectisch zijn, en we raken vaak verstrikt in een eindeloze routine van werk, verplichtingen en stress. Schilderen is een prachtige manier om even te ontsnappen aan die dagelijkse sleur. Het geeft je de mogelijkheid om je gedachten te verzetten, te ontspannen en je te concentreren op iets wat je echt leuk vindt

 

Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, schilderles bij mij zal je helpen om je schildervaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Je leert technieken, kleurentheorie en compositie. Ik begeleid je op je reis naar artistieke groei.

 

Art Letter aanmelding om alle info als eerste te krijgen.

Of mail naar: lessen@benhekert-kunstenaar.nl voor meer informatie.