Kerst

Gisteren heb ik de expositie van 1000 miniatuurtjes bijgewoond bij Galerie Paterswolde. Je kon alleen de galerie naar binnen wanneer je je had ingeschreven via de mail. Dankzij dit systeem kon ik op mijn gemak alles goed bekijken.

Tjonge jonge wat een variatie in kleuren en uitvoering. Ook dit jaar heeft de Galerie weer haar best gedaan. Op deze expo in Paterswolde hangen momenteel ook 5 miniwerkjes van mij. Ik heb de dijkcoupures die je onder anderen bij Noordpolderzijl in Groningen ziet, vastgelegd. Op mijn facebook-pagina kun je ze alle 5 zien.( formaat 5x10)

https://www.facebook.com/ben.hekert/posts/3668755623182011

De feestdagen staan weer voor de deur. Bij ons start het feestgebeuren a.s. woensdag al met St Maarten. En voor wie kleine kinderen heeft weet vast al dat Sint zaterdag 14de november weer ons land bezoekt. En dan is het nog maar even voordat de kerst begint.....

Voor wie momenteel er niet op uit wil, maar nog wel cadeautjes wil voor de feestdagen, heb ik een kunst-en cadeautjes pagina gemaakt. Zo heb je het gemak van het online bestellen en thuis laten bezorgen en je helpt een kleine ondernemer enorm.

Je kunt via de mail bestellen zodat je veilig en snel je cadeautje in huis hebt.

https://benhekert-kunstenaar.nl/kunst-en-cadeautjes