Schilderen leren online? 23 jan 2021


Momenteel zit bijna de hele wereld op slot. Vanavond gaat zelfs sinds lange tijd (sinds de 2de wereldoorlog) de avondklok weer in. Voor mij is dit niet zo erg, ik ging er 's avonds toch niet veel op uit en ik heb genoeg te doen.

Je zult mij dan ook niet voor de tv vinden, nee als je langs mijn huis loopt zul het wel zien waar ik uithang.

In mijn atelier staan nl ' s avonds alle lampen aan. Naast het werken aan mijn eigen schilderijen geef ik sinds kort ook lessen online.

Op bepaalde tijden kunnen mensen nu inbellen en online les krijgen. Ik vond het in eerste instantie wel wat vreemd maar nu ik er aan gewend ben, vind ik het super. Ook de cursisten die inbellen vinden het ideaal. Ze hoeven niet meer op pad met heel hun hebben en houden.

Wil je ook leren schilderen online?

Bel of mail me en we maken een vrijblijvende afspraak.


info@benhekert-kunstenaar.nl

Kerst

Gisteren heb ik de expositie van 1000 miniatuurtjes bijgewoond bij Galerie Paterswolde. Je kon alleen de galerie naar binnen wanneer je je had ingeschreven via de mail. Dankzij dit systeem kon ik op mijn gemak alles goed bekijken.

Tjonge jonge wat een variatie in kleuren en uitvoering. Ook dit jaar heeft de Galerie weer haar best gedaan. Op deze expo in Paterswolde hangen momenteel ook 5 miniwerkjes van mij. Ik heb de dijkcoupures die je onder anderen bij Noordpolderzijl in Groningen ziet, vastgelegd. Op mijn facebook-pagina kun je ze alle 5 zien.( formaat 5x10)

https://www.facebook.com/ben.hekert/posts/3668755623182011

De feestdagen staan weer voor de deur. Bij ons start het feestgebeuren a.s. woensdag al met St Maarten. En voor wie kleine kinderen heeft weet vast al dat Sint zaterdag 14de november weer ons land bezoekt. En dan is het nog maar even voordat de kerst begint.....

Voor wie momenteel er niet op uit wil, maar nog wel cadeautjes wil voor de feestdagen, heb ik een kunst-en cadeautjes pagina gemaakt. Zo heb je het gemak van het online bestellen en thuis laten bezorgen en je helpt een kleine ondernemer enorm.

Je kunt via de mail bestellen zodat je veilig en snel je cadeautje in huis hebt.

https://benhekert-kunstenaar.nl/kunst-en-cadeautjes