Winkelwagen (0)
Narcissen in witte kan
Categorie:
Handmade
Prijs:
€750,00
Olieverf op paneel:
olieverf op paneel
Formaat:
tussen 30x100
{{variant.name}}:
{{opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
Beschrijving

Dit olieverf stilleven is een prachtig werk dat de natuurlijke schoonheid van gele narcissen in een witte kan vastlegt. Het schilderij is gemaakt op masonite en het formaat  is 25.5 x 30 cm . Perfect om direct aan de muur op te hangen.

 

Het schilderij toont een prachtige combinatie van heldere en levendige gele narcissen die zijn gerangschikt in een witte kan. Elk detail van de bloemen en de kan is nauwkeurig vastgelegd met zorgvuldige penseelstreken en subtiele kleurvariaties, waardoor het lijkt alsof de bloemen net zijn geplukt en in de kan zijn geplaatst.

Het stilleven is een mooie en serene weergave van de lente en brengt een gevoel van vreugde en levendigheid in uw huis. Het past perfect bij een kamer met een rustige en ontspannen sfeer, en voegt een vleugje kleur en levendigheid toe aan uw interieur.

Dit stilleven is gemaakt met hoogwaardige olieverf. Wat betekent dat het jarenlang meegaat en zijn prachtige kleuren behoudt. Het is een uniek en prachtig kunstwerk dat u zeker zult koesteren en bewonderen.