Herken je dit?

 

Je hebt een fantastisch idee wat je wilt gaan schilderen. Je hebt alle materialen in huis gehaald en je hebt voldoende tijd voor jezelf gepland om aan het werk te gaan. Je bent er helemaal klaar voor! Je kruipt enthousiast achter je ezel en dan ..... Dan begint het grote witte lege doek je terug aan te staren. "Waar zal ik beginnen', mompel je. Je haalt nog een keer diep adem en opeens bedenk je dat je nog even een boodschap moet doen. Of dat je nog iemand moet bellen. Je bedenkt allerlei smoesjes die je nog kunt doen om maar niet te beginnen. Na een tijdje merk je dat het inmiddels te laat is om met schilderen te beginnen. Je bergt je spullen weer op. 's Avonds baal je enorm dat je weer een dag voorbij hebt laten gaan zonder dat je met schilderen bent begonnen.

 

Je bent niet de enige die dit heeft. Iedereen heeft wel eens een moment waarbij hij even hulp nodig heeft om aan de slag te gaan. Herken jij dit ook? Wat dan vaak helpt is om een stok te hebben. De bekende stok achter de deur. Ik kan die stok voor jou zijn. Ik kan je op weg helpen, aansporen, motiveren en van feedback voorzien tijdens mijn lessen.

 

 

Schilder je verhaal met olieverf

 

Zou je graag je eigen verhaal willen schilderen? Maar weet je niet waar je moet beginnen? 

Misschien ben je al op diverse schilderclubs geweest en kreeg je niet de aandacht die je nodig had om je verder te ontwikkelen. 

 

 

Meld je aan voor de cursus en ook jij zult binnenkort zelfverzekerd aan het wrk gaan.

 

Wat Krijg Je Bij deze Cursus?

Les 1: Schetsen van het Onderwerp

 

Ontdek de kunst van het vastleggen van het onderwerp op papier voordat je penseel het doek raakt. Je leert deelt essentiële technieken om een sterke basis te leggen, waardoor je schilderijen een solide start krijgen. Ook bespreken we hoe je je angst voor het witte doek kunt oplossen.

 

Les 2: Kleurgebruik

 

Dompel jezelf onder in de wereld van kleur! Leer hoe je kleuren op een doordachte manier kunt kiezen en gebruiken om emoties en diepte aan je kunstwerk toe te voegen. Ik onthul alle  geheimen die ik zelf gebruik voor het maken van levendige en expressieve composities.

 

Les 3: Mengen van Kleuren

 

Word een meester in het mengen van kleuren. Ik begeleid je door geavanceerde technieken, waardoor je zelfverzekerd verschillende tinten en schakeringen kunt creëren. Verlies de angst voor het mengen.

 

Les 4: Diepte Schilderen

 

Leer hoe je schilderijen tot leven komen met diepte en perspectief. 

 

Les 5: Feedback Geven en Jouw Meesterwerk Creëren

 

De laatste les is het moment om waardevolle feedback te ontvangen voor je volgende kunstwerk. Zo voorkom je dat je de volgende keer niet weet waar je moet beginnen

.Deze cursus is voor zowel beginners als gevorderden geschikt.

 

Waarom Kiezen Voor Deze Cursus?

Beperkte Plaatsen: max 3 personen per groep voor maximale interactie en individuele aandacht.

De lessen zijn in de ochtend of in de middag en vol is vol.

 

Inclusief Materialen: Alles wat je nodig hebt om te schilderen wordt verzorgd. Jij hoeft alleen je creatieve geest mee te brengen!

 

Netwerkmogelijkheden: Ontmoet gelijkgestemde kunstenaars en bouw blijvende connecties op.

 

Mogelijkheid om mee te doen aan expositie.

 

 

 

 

 

 

 

Heb je een vraag over de cursus? Stel hem hier

 

Waarom kiezen voor mijn schilderlessen?

 

Begeleiding:

Ik geef je persoonlijke aandacht en begeleiding tijdens elke les, waardoor je de nodige ondersteuning krijgt om je vaardigheden snel te verbeteren.

 

Olieverf expertise:

Olieverf is een veelzijdig medium dat rijke texturen en diepte aan je kunstwerken toevoegt. Ik werk hier al meer dan 40 jaar mee en ben gespecialiseerd in olieverftechnieken. Ik kan je de geheimen leren om een meesterwerken te creëren.

 

Stapsgewijze vooruitgang:

De lessen zijn opgebouwd rond jouw leercurve. We beginnen bij de basisprincipes als je beginner bent en gaan dan verder naar geavanceerdere technieken, zodat je geleidelijk aan je vaardigheden kunt uitbreiden. Heb je al enige ervaring met olieverf dan zullen we een ander lessenplan samenstellen met meer uitdagingen.

 

Een inspirerende omgeving:

Mijn atelier biedt een stimulerende en creatieve omgeving waar je je volledig kunt onderdompelen in de wereld van kunst en je inspiratie kunt laten stromen.

Of je nu droomt om te exposeren of kennis wilt maken met olieverf, privé schilderlessen zijn de perfecte manier om je creatieve reis te beginnen of voort te zetten. Aarzel niet langer en geef je talent de kans om te groeien en te bloeien.

 

 

Meld je hier aan voor 5 professionele lessen

 

investering

300,-