Figuratieve kunst uit noord Nederland

 

 

Schitterende stillevens schilderen

Altijd al willen leren schilderen met olieverf? Maar nooit de tijd er voor gehad? Of schilder je al heel lang en kom je maar niet verder?

Vaak schuiven mensen de dingen die ze leuk vinden voor zich uit.

"Dat doe ik wel als ik met pensioen ben", hoor ik vaak. Zo jammer, want waarom zou je nu niet genieten van leuke dingen in je leven? Juist nu is dat erg belangrijk.

Hoe vaak heb jij al je schilderspullen weer in de hoek gegooid omdat het het niet zo goed ging als je hoopte? Zonde toch? Want waarom ben jij ooit begonnen met schilderen? Geeft het jou plezier? Wellicht ontspanning? Waarom zou je jezelf niet naar het volgende niveau willen tillen?

Dat iets nu niet lukt, komt misschien omdat je de techniek nog niet vaak genoeg hebt geoefend of het gewoon niet ziet. Soms kun je het met een paar simpele aanwijzingen wel. Ik schilder al meer dan 40 jaar en heb mijn opleiding aan de kunstacademie Minerva te Groningen gedaan. In afgelopen periode heb vele beginnende maar ook gevorderde kunstenaars geholpen.

 

Loop jij al een tijdje rond met de volgende vragen:

 

-Hoe kom ik verder met schilderen?

-Kan ik mijn schildertechniek nog verder ontwikkelen?

-Hoe en waar moet ik beginnen met olieverf?

-Ben ik op de goede weg?

-Wat mist er nog in mijn schilderij?

-Hoe maak ik een goede compositie?

Of misschien is je vraag concreter; hoe schilder ik een ei?

 

 

 

Ik kan je begeleiden bij je artistieke vaardigheden om ze zo naar een hoger niveau te tillen. Of je nu een beginnende artiest bent die zijn eerste penseelstreken gaat zetten of een ervaren schilder die zijn techniek wil verfijnen, mijn lessen zijn speciaal ontworpen om aan jouw individuele behoeften en doelen te voldoen.

 

Maak nu geheel vrijblijvend, hier een afspraak voor een privé proefles

 

Waarom kiezen voor mijn schilderlessen?

 

Privé-begeleiding:

Ik geef je persoonlijke aandacht en begeleiding tijdens elke schilderles, waardoor je de nodige ondersteuning krijgt om je vaardigheden snel te verbeteren.

 

Olieverf expertise:

Olieverf is een veelzijdig medium dat rijke texturen en diepte aan je kunstwerken toevoegt. Ik werk hier al meer dan 40 jaar mee en ben gespecialiseerd in olieverftechnieken.Ik kan je de geheimen leren om meesterwerken te creëren.

 

Flexibiliteit:

We begrijpen dat je drukke schema's hebt. Daarom biedt ik flexibele lesuren aan die passen bij jouw agenda, zodat je kunst kunt nastreven zonder concessies te doen aan je andere verplichtingen.

 

Stapsgewijze vooruitgang:

De lessen zijn opgebouwd rond jouw leercurve. We beginnen bij de basisprincipes als je beginner bent en gaan dan verder naar geavanceerdere technieken, zodat je geleidelijk aan je vaardigheden kunt uitbreiden. Heb je al enige ervaring met olieverf dan zullen we een ander lessenplan samenstellen met meer uitdagingen.

 

Een inspirerende omgeving:

Mijn atelier biedt een stimulerende en creatieve omgeving waar je je volledig kunt onderdompelen in de wereld van kunst en je inspiratie kunt laten stromen.

Of je nu droomt om te exposeren of kennis wilt maken met olieverf, privé schilderlessen zijn de perfecte manier om je creatieve reis te beginnen of voort te zetten. Aarzel niet langer en geef je talent de kans om te groeien en te bloeien.

 

Gratis intake:

Voordat we starten met de privé schilderlessen in olieverf, gaan we uitvoerig bespreken wat jij wilt leren. Aan de hand van dit gesprek stel ik en leerplan op. Dit plan kan altijd weer bijgesteld worden en staat niet 'vast' wanneer jij je sneller ontwikkelt. Na afloop van ons gesprek, vertel ik je wat ik jou kan bieden aan lessen. Als je hiermee akkoord gaat, krijg je je definitieve leerplan toegestuurd. Dit gesprek en het plan hebben een waarde van €99,-, maar zijn voor jou gratis als je lessen bij mij afneemt.

 

 

 

Je kunt nu gelijk al een intake bij mij boeken. Klik nu op de "Boek nu een intake gesprek" knop hieronder en reserveer je gratis gesprek!

Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen in mijn atelier en samen te werken aan het verwezenlijken van je artistieke ambities.

 

 
 
Vaak gestelde vragen

 

Wat houdt de intake in?

Als je je hebt aangemeld, neem ik contact met je op en maken we een afspraak voor een intakegesprek. Dit gesprek is gratis. Je neemt dan je 4 of 5 van je nieuwste schilderijen mee.  Neem ook één mee waar je niet tevreden over bent. Naar aanleiding hiervan gaan we bespreken wat je wilt leren en stel ik een leerplan voor je op. Ook plannen we alvast de lessen op een moment dat het jou schikt. De afspraken en jouw persoonlijke leerplan, stuur ik je per e-mail toe. Pas als je akkoord gaat met dit plan en de Algemene Voorwaarden, dan stuur ik je een factuur voor 10 lessen toe. Als de betaling binnen is, staan je lessen vast in mijn agenda. Tot deze tijd staat nog niets vast.

Wat als ik na mijn intake gesprek niet verder wil?

Omdat ik alleen met gemotiveerde mensen wil werken, vind ik het fijn als je dit op tijd aangeeft. Na de intake neem ik contact met je op en kun je aangeven of je prive"lessen gaat afnemen of niet.

Wat als ik al een lessenplan heb ontvangen, kan ik dan nog afzeggen?

Omdat ik het liefst met gemotiveerde mensen werk, kun je dan nog afzeggen maar dan worden de kosten van het intakegesprek en de administartiekosten in rekening gebracht ( 125,-).

Voor wie zijn deze lessen geschikt?

Voor iedereen die gemotiveerd is en graag wil leren schilderen met olieverf.

Kan iedereen leren schilderen?

Als je open staat om te leren dan kan je leren schilderen.

Mag ik eens vrijblijvend een keertje proberen?

Je kunt je aanmelden voor een proefles. Klik hier om je aan te melden.

Is een proefles gratis?

Nee, een proefles is niet gratis. Je betaalt hiervoor per les 30,-. Dit is inclusief materiaal en koffie/thee.

Wil je zien hoe ik les geef? Kijk dan op mij YouTube kanaal.

Hoe weet je op welk niveau ik schilder?

Voordat we gaan beginnen met de privélessen, doe ik een gratis intake. Op basis hievan maak ik een leerplan voor jou.

Wanneer zijn de lessen?

Je kunt lessen volgen op dagen  van beschikbaarheid. We plannen de lessen op een dagen en tijden dat het jou het beste past.Uiteraard moet deze datum wel beschikbaar zijn.

Ik heb geen materialen, kan ik die bij jou kopen?

Bij onze intake geef ik je een boodschappenlijstje mee als je zelf materialen aan wilt schaffen.Ik kan dit eventueel ook voor je doen. Mocht je eerst een tijdje willen proberen of het schilderen wel wat voor jou is, dan kun je bij mij tegen een vergoeding ook mijn materialen gebruiken. 

Wat is mijn investering voor de privélessen?

Een les duurt 2 uur en je betaalt hiervoor 30,- per uur. Je betaalt per keer.

Wat kost één proefles?

Voor één proefles van 1 uur, betaal je €30,- inclusief materialen en koffie/thee.

Wat als ik niet kan komen schilderen?

Je kunt dan in overleg met mij een nieuwe datum plannen. Deze moet wel binnen 3 maanden plaats vinden.

Hoe meld ik mij aan?

Klik hier voor een intakegesprek

Waar vind ik de algemene voorwaarden?

Op mijn website vind je mijn Algemene Voorwaarden.

Krijg ik mijn geld terug als ik stop of niet tevreden ben?

Je betaalt per les, dus je betaalt niet vooruit.

Wat als ik niet tevreden ben?

Dan geef je dit zo spoedig mogelijk aan mij door. We gaan dan kijken waar je ontevreden over bent. We stellen dan wellicht je leerdoel bij.

Mocht je na deze aanpassing nog niet tevreden zijn, dan kom ik je tegemoed en krijg je de helft van het geld van je nog te volgen lessen teruggestort.

Hoe gaat het met de betaling?

Je krijgt nadat je akkoord gaat met het lessenplan een factuur  via je e-mailadres toegestuurd.

Wat als ik ziek word?

Als je 24 uur voordat je les hebt je afmeldt, breng ik de les niet in rekening en plannen we een nieuwe datum binnen 3 maand.

Kan ik een les inhalen?

Ja, je kunt je uitgevallen les binnen 3 maanden inhalen. 

Kan ik iemand meenemen om ook les te krijgen?

Dit is mogelijk, maar ik raad het af omdat ik dan mijn aandacht moet verdelen en je niet de 1 op 1 begeleding krijgt.

 

Zit jij straks hier?