Waarom kiezen voor mijn schilderlessen?

 

Begeleiding:

Ik geef je persoonlijke aandacht en begeleiding tijdens elke les, waardoor je de nodige ondersteuning krijgt om je vaardigheden snel te verbeteren.

 

Olieverf expertise:

Olieverf is een veelzijdig medium dat rijke texturen en diepte aan je kunstwerken toevoegt. Ik werk hier al meer dan 40 jaar mee en ben gespecialiseerd in olieverftechnieken.Ik kan je de geheimen leren om meesterwerken te creëren.

 

Stapsgewijze vooruitgang:

De lessen zijn opgebouwd rond jouw leercurve. We beginnen bij de basisprincipes als je beginner bent en gaan dan verder naar geavanceerdere technieken, zodat je geleidelijk aan je vaardigheden kunt uitbreiden. Heb je al enige ervaring met olieverf dan zullen we een ander lessenplan samenstellen met meer uitdagingen.

 

Een inspirerende omgeving:

Mijn atelier biedt een stimulerende en creatieve omgeving waar je je volledig kunt onderdompelen in de wereld van kunst en je inspiratie kunt laten stromen.

Of je nu droomt om te exposeren of kennis wilt maken met olieverf, privé schilderlessen zijn de perfecte manier om je creatieve reis te beginnen of voort te zetten. Aarzel niet langer en geef je talent de kans om te groeien en te bloeien.

 

 

 

 

Cursus schilderen

Plaats: Mijn atelier in Groningen

Plekken: Max. 4 cursisten

 

Meld je nu aan en binnen 5 weken zit je op een hoger niveau!

Vermeld je naam en telefoonnummer in de mail en ik neem contact met je op.